top of page

Paris'ten Döndük!


Merhaba!

Takipçilerimizin bildiği üzere kısa süreli bir Paris seyahatine çıktık! vee mükemmel ürünlerde geldik!

Ben size en baştan anlatayım en iyisi:) Oberkampf bölgesinde şirin bir otel bulmuştuk Booking.com aracılığıyla. Otele yerleşir yerleşmez hemen gezelim dedik, alışverişten önce gitmişken biraz da Paris'i keşfedelim dedik :)

Oberkampf'ta bir ayakkabıcı

Önce Eiffel Kulesi'ne gittiğimizde etrafta bir Eminönü edası vardı aslında, 5 tane Eiffel anahtarlığını 1 € ya satan siyahi abilerimiz, gözleri parıldayan oyuncak köpekleri satan yaşlı amcalarımız baya mevcuttu. Her neyse bunlar baya dikkatimizi çekmiş olsa da ben de herkes gibi düşünüyordum ve Eiffel'de çok da birşey olmadığını söylüyordum. Ancak bi gittik ki, yakından görünce anlıyor insan işte, o ince ince dantel gibi işlenmiş devasa metal kule öyle güzel görünüyor ki, insan kendini alamıyor.

Hiçbir şey yapmadan 1 saat etrafında takıldık gerçekten. Bu bizim ilk Paris gezimizdi ve özellikle sizin için vintage ürünler almaya gitmiştim. O ara bu tamamen aklımdan çıkmış olabilir :)

Biraz da Champs-Elysees de takıldıktan sonra yolumuza koyulduk ve vintage ürünleri almaya orda anlaştığımız mağazaya gittim, tek tek seçtim hepsini çünkü burada aldığımız veya başka butiklerde olan benzer ürünleri almamaya çalışıyorum genelde biliyorsunuz:)

Ve ufak bir çekim yapmak istedik oraya gitmişken, aldığımız ürünlerden bir elbise ve gömleği Montmartre Tepesi ve Oberkampf'ta çekme fırsatı yakaladık. Umarım beğenmişsinizdir. Çünkü farklı olan birşeyler bulmak her zaman zor ve biz bu zorluğu seviyoruz. Özellikle siz de sevince^^

Sonuç olarak gerçekten güzel bir şehir Paris ve vintage ürünlerine açıkçası BAYILDIM! Tekrar gideceğim, bakalım eğer siz beğenirseniz getirdiklerimizi hep gideceğiz belki de :)

223 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Vintage Kıyafetler Nereden Bulunur?

Günümüzde moda dünyası, geçmişten esinlenerek tasarlanan vintage kıyafetlerle hareketleniyor. Vintage kıyafetler, özgün tarzıyla dikkat çekiyor ve geçmişin estetiğini günümüze taşıyor. Eğer siz de nos

bottom of page