top of page

Vintage Ürünler Nereden Temin Edilir?


Evet çook uzun zamandır sık sık karşılaştığımız sorulardan birisi. Vintage ürünleri nereden alıyorsunuz? Size vintage ürünler verebilir miyiz, alım yapıyor musunuz? gibi sorular..

Kısacası tek bir yerden aldığımızı söyleyemeyiz, birçok noktadan temin ediyoruz ürünlerimizi. En başta her sene yaptığımız kısa yurtdışı seyahatlerimizde birçok vintage-thrift shoplar ile tanışıyoruz ve onlardan beğendiklerimizi toptan alıyoruz.

Genellikle İtalya ve Fransa bölgesinden yurtdışı ürünlerimiz geliyor. Çok nadir Almanya oluyor gömleklerde.

Yurtdışından ürün almadığımızda ne mi oluyor?

Hiçbir şey olmuyor aslında. Bu sefer de Türkiye içi ağırlıklı olarak Şişli-İstanbul'daki Osmanbey firmalarından alabiliyoruz vintage gömlekleri veya elbiseleri.

Her hafta ürün gelmesinin sebebi ne zaman ne geleceğinin belli olmaması aynı zamanda.

Mesela şu ürün gelecek mi diyorsunuz ya, biz de bilmiyoruz :) Firmalara mezatlara gittiğimizde beğendiğimiz ürünleri getiriyoruz sadece.

Peki sizden neden ürün almıyoruz?

Biz genel olarak kendi seçkilerimizin ve bu tarzın devam etmesi yönünde düşünüyoruz. O nedenle çok karışık bir tarz oluşturmamak adına ve sadece belli seçkileri mağazamızda bulundurmak istediğimizden sizden ürün alamıyoruz.

4.892 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Vintage Kıyafetler Nereden Bulunur?

Günümüzde moda dünyası, geçmişten esinlenerek tasarlanan vintage kıyafetlerle hareketleniyor. Vintage kıyafetler, özgün tarzıyla dikkat çekiyor ve geçmişin estetiğini günümüze taşıyor. Eğer siz de nos

bottom of page